Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kustuğunu görmek

Rüyada sürekli kustuğunu görmek

Rüyada sürekli kustuğunu görmek huzurlu günler geçirileceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kustuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada sürekli takip edilmek zaaflarına kapılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli tartışmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli uçak kazası görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı sürekli görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli eski ev görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments