Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet ettirmek

Rüyada sünnet ettirmek

Rüyada sünnet ettirmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, arkasından gıybet edeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Rüyada birini sünnet ettirmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada bebek sünnet ettirmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, imkânsızı başaracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeği sünnet ettirmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sünnet ettirmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet ettirdiğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments