Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sultan ahmet camisini görmek

Rüyada sultan ahmet camisini görmek

Rüyada sultan ahmet camisini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Rüyada sultan ahmet camisini gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada sultan ahmet camisini görmek büyük ve güzel işler yapacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Rüyada eyüp sultan camisini görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada fatih sultan mehmet köprüsünü görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada kanuni sultan süleymanuın mezarını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada hürrem sultanı görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, düzeninin sarsılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada valide sultan görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada valide sultanı görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sultanın öldüğünü görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, zahmete ve çileye düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments