Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valide sultanı görmek

Rüyada valide sultanı görmek

Rüyada valide sultanı görmek hayal kırıklığına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ondan kazanç elde edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada valide sultanı gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada valide sultanı görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada valide sultan görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada validen para almak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hatice validemizi görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada aişe validemizi görmek iyilik bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Rüyada pir sultan görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada pir sultan abdalı görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada sultan vahdettin görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hedeflerine kavuşacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments