Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan yumurta toplamak

Rüyada sudan yumurta toplamak

Rüyada sudan yumurta toplamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mallarının artacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, önemli işlere imza atacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına inanılır.

Rüyada sudan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sudan yumurta toplamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan buğday toplamak kazaya ve belaya yakın olacağına, çok mutlu olunacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sudan taş toplamak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ele geçen parada artış olacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada sudan para toplamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sudan kağıt para toplamak huzurlu günlerin geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada sudan inci toplamak çok büyük kısmetler elde edileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada sudan balık toplamak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sudan kestane toplamak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments