Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan altın çıkarmak

Rüyada sudan altın çıkarmak

Rüyada sudan altın çıkarmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Rüyada sudan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sudan altın çıkarmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Rüyada sudan araba çıkarmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sudan ayakkabı çıkarmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sudan saat çıkarmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sudan birini çıkarmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada sudan inci çıkarmak kurtuluşa kavuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sudan yılan çıkarmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan taş çıkarmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments