Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su varil görmek

Rüyada su varil görmek

Rüyada su varil görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret eder.

Rüyada su varil gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada su varil görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada su dolu varil görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada varile su doldurmak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada su varili görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çöp varili görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, nefsine yenileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi varil görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kirli suyu görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments