Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su temizlemek

Rüyada su temizlemek

Rüyada su temizlemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada su basan evi temizlemek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyu temizlemek geniş bir rızka kavuşacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusu temizlemek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli su temizlemek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada tuvaleti suyla temizlemek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, elinin darlık içinde kalacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada suyla ev temizlemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulur.

Rüyada bulanık suyu temizlemek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, şükredeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyu temizlemek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments