Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et ikram etmek

Rüyada et ikram etmek

Rüyada et ikram etmek böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada et ikram etmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada kahve ikram edildiğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, umutlarının söneceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Rüyada yemek ikram edilmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Rüyada kahve ikram edilmek hayatının daha kolay olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire et ikram etmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ikram ettiğini görmek ferahlık veren sözler duymaya, işlerinin büyüyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada çorba ikram edildiğini görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatının iyileşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Rüyada yemek ikram edildiğini görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments