Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su icip kanmamak

Rüyada su icip kanmamak

Rüyada su icip kanmamak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kazancının çok düşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su icip kanmamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada içtiği suya kanmamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su icip kanmamak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kan içtiğini görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada kan içtiğini görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yeni alanlara yöneleceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada kan içerken görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırda kan görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında kan görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments