Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde yün görmek

Rüyada su içinde yün görmek

Rüyada su içinde yün görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hastalıkların iyileşeceğine, konforundan da ödün vereceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Rüyada su içinde yün gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Rüyada suyun içinde yün yıkamak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde yün görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde yün görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına inanılır.

Rüyada evin içinde yün görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada çuval içinde yün görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve yün görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde geyik görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak ticari anlamda yön değiştireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments