Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kurt görmek

Rüyada su içinde kurt görmek

Rüyada su içinde kurt görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, güzel günler için yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde kurt gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada su içinde kurt görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada su içinde kurtçuk görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, duaların kabul göreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde kurtçuk görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada unun içinde kurt görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bulgur pilavının içinde kurt görmek işlerin kara geçeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin içinde kurt görmek zamandan da kar edeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde kurtçuk görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments