Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde at görmek

Rüyada su içinde at görmek

Rüyada su içinde at görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde at gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada suyun içinde at görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde at görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, canının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde kahverengi at görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde beyaz at görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işi ile gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada yeşillikler içinde at görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde at görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada atı evin içinde görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde at görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments