Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı evin içinde görmek

Rüyada atı evin içinde görmek

Rüyada atı evin içinde görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, hastalıkların biteceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, insanların hayır dualarını alacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada atı evin içinde gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada evin içinde beyaz at görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde at görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Rüyada evinin içinde at görmek kendini bunu başaracağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde siyah at görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada atı evin içinde görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kahverengi at görmek mutlu olunacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada ev içinde at görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde beyaz at görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments