Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su hayratı görmek

Rüyada su hayratı görmek

Rüyada su hayratı görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, amacına ulaşabileceğine, fakirlikten kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayallerinin gerçek olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalettir.

Rüyada su hayratı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada hayrattan su içmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su hayratı görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada hayrat görmek güçlükle elde edilecek başarı, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayrat çeşme görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayrat yaptırmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayrat çeşmesi görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve su görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada koyuna su içirmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments