Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyuna su içirmek

Rüyada koyuna su içirmek

Rüyada koyuna su içirmek işlerinin karışacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kendini her konuda geliştireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Rüyada koyuna su içirmek gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada koyuna su içirmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada su içen koyun görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, büyük bir makama geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada koyunun iç organlarını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koyuna su vermek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde koyun görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada su ve koyun görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde koyun görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada koyunlara su vermek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments