Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su böceği görmek

Rüyada su böceği görmek

Rüyada su böceği görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yeni mallara sahip olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Rüyada su böceği gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada suyun içinde sümüklü böcek görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde böcek görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, önemli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcekli su görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada böcek su görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su böcekleri görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada su içinde böcek görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada böcekli su içmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su böceği görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments