Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birinden ayrılmak

Rüyada sevdiği birinden ayrılmak

Rüyada sevdiği birinden ayrılmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği birinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Rüyada sevdiğinizden ayrılmak garanti olacak makama oturacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insandan ayrılmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek çekilen acıların unutulacağına, şansının kendinden yana olacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden ayrılmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, üzüntülerinin biteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden ayrıldığı için ağlamak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak kirli işlere bulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments