Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada spor aleti görmek

Rüyada spor aleti görmek

Rüyada spor aleti görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada spor aleti gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada spor aleti görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine işarettir.

Rüyada marangoz aletleri görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi aletini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, rahata erileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada epilasyon aleti görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek aleti görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, başarısının azalacağına işaret eder.

Rüyada tarım aleti görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada müzik aleti kanun görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aletle uçmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments