Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlüsünü aldatmak

Rüyada sözlüsünü aldatmak

Rüyada sözlüsünü aldatmak işlerinin çok iyi olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada sözlüsünü aldatmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada sözlüsünü aldatmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Rüyada sözlü tartışmak hayatının yolunda gideceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sözlü olmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sözlü sınav olmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlü tacize uğramak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlü kavga ettiğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sözlü sınava girmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sözlü olduğunu görmek makamının ve ününün artacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments