Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlümü görmek

Rüyada sözlümü görmek

Rüyada sözlümü görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sözlümü gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada biriyle sözlü kavga etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, nefsine yenileceğine delalettir.

Rüyada sözlüsünden ayrılmak bir bebek sahibi olunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada sözlü notu görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, belki ölümler görüleceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada okulda sözlü olmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kederleneceğine işaret eder.

Rüyada sözlü kavga ettiğini görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sözlü sınav olmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulur.

Rüyada sözlü sınav görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlü tacize uğramak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments