Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kişiyi gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kişiye sarılmak makbul olmayan işler yapacağına, kafasına göre birini bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın kişiyle evlenmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalettir.

Rüyada iki kişinin ayrıldığını görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments