Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sörf dalgası görmek

Rüyada sörf dalgası görmek

Rüyada sörf dalgası görmek işlerinin düzene gireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, güzel günler için yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalettir.

Rüyada sörf dalgası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Rüyada sörf dalgası görmek mevlit okutacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sörf yapan birini görmek her şeyin ters gideceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada suda sörf yapmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusta sörf yapmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada denizde sörf yapanları görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, anne baba duaları alınacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sörf yapmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sörf tahtası görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine inanılır.

Rüyada sörf yapanları görmek emeğinden hayır göreceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments