Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sopa görmek

Rüyada sopa görmek

Rüyada sopa görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sopa gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada sopayla kavga etmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli sopalı adamlar görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kariyerinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada eşini sopayla dövmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli sopalı adam görmek stresli bir ortama gireceğine, mutluluğunun artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada beyaz sopa görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada demir sopa görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sopa yemek yeni lezzetlerin tadına varacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments