Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş ateş görmek

Rüyada sönmüş ateş görmek

Rüyada sönmüş ateş görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sönmüş ateş gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Rüyada kor olmuş ateş görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ateş toplarının düştüğünü görmek torunlarına dahi yeteceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tuvalette ateş görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kötü haberler alacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşi eline almak alın terinin karşılığını alacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşle uğraşmak kişinin zor günlerden geçeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada ateş arasında kalmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada ateş yutmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada araba da ateş görmek tutulan yolun isabetli olacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments