Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönen ateş görmek

Rüyada sönen ateş görmek

Rüyada sönen ateş görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada sönen ateş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada uçağa ateş etmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ateş içinde bebek görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına ateş etmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş yakıp yemek pişirmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kor ateşe su dökmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birine ateş etmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada elinden ateş çıktığını görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments