Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş içinde bebek görmek

Rüyada ateş içinde bebek görmek

Rüyada ateş içinde bebek görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada ateş içinde bebek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ateş içinde bebek görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş içinde birini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ateşler içinde kalmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada ateşler içinde yandığını görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde ateş görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde ateş yakmak hata yapılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ateşler içinde yanmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde ateş yakmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments