Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşten ayrılmak

Rüyada eşten ayrılmak

Rüyada eşten ayrılmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada eşten ayrılmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Rüyada ayrıldığınız eşi görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek ulvi kimse haline geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşi görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın eşini görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barışmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendisine kızacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşini görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşinle birleşmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments