Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrı sevgiliyi görmek

Rüyada ayrı sevgiliyi görmek

Rüyada ayrı sevgiliyi görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ün sahibi olacağına, hakkını savunamayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ayrı sevgiliyi gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada ayrılmış sevgilisini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, umduğunu bulamayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle ayrılık görmek önemli sorumluluklar alacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayrılmış sevgiliyle barışmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden ayrı olduğunu görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılık mesajı almak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, malının artmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden ayrılan birini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılıp ağlamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments