Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, güvenini sarsacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada ayrılan sevgiliyle konuşmak huzur içinde yatacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrılan sevgililer görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

Rüyada ayrılan sevgiliyi görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrılık görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle ayrılıp barışmak yuva kuracağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada ayrılan sevgiliyle barışmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden ayrılıp ağladığını görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada ayrı olan sevgiliyi görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments