Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada zeytin görmek

Rüyada sofrada zeytin görmek

Rüyada sofrada zeytin görmek şansın döneceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada sofrada zeytin gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada sofrada zeytin görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, adını aklamayı başaracağına yorulur.

Rüyada çok güzel sofra görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sofrada ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işarettir.

Rüyada düşman sofrasına oturmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada sofrayı toplamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynı sofrada yemek yemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada bulunmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yolunun açık olacağına inanılır.

Rüyada çilingir sofrası görmek yeni girişimlerde bulunacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments