Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tır görmek

Rüyada siyah tır görmek

Rüyada siyah tır görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalettir.

Rüyada siyah tır gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah tır görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çok üzüleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada tıra çarpmak sorumlulukların azalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Rüyada mavi tır görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırın devrildiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devrilen tır görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada tır altında kalmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments