Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tek taş görmek

Rüyada siyah tek taş görmek

Rüyada siyah tek taş görmek kaybettiği şeyi bulmasına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işlerin günden güne bozulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah tek taş gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada siyah tek taş görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tek taş yüzük görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, yardımın alınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada tek taş altın yüzük görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden tek taş almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tek taş almak kısmetlerinin bollaşacağına, büyük adımlar atılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tek taş pırlanta görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı tek taş görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada tek taş beyaz altın yüzük görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments