Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tay görmek

Rüyada siyah tay görmek

Rüyada siyah tay görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada siyah tay gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah tay görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada tay doğumu görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Rüyada ölü tay görmek üzüleceğine ve kırılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakan tayyip erdoğanı görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi tay görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tay görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz at ve tay görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sağlığın bozulacağına yorulur.

Rüyada tayyip görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments