Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı rüyayı tekrar görmek

Rüyada aynı rüyayı tekrar görmek

Rüyada aynı rüyayı tekrar görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret eder.

Rüyada aynı rüyayı tekrar gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Rüyada aynı kişiyle tekrar evlenmek üzüntülerin son bulacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlendiğini görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bilgi ile donanacağına alamet eder.

Rüyada aynı kişiyle tekrar evlendiğini görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi tekrar görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, her zaman sevgi göreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı rüyayı tekrar görmek işlerinin günden güne azalacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına alamet eder.

Rüyada aynı eşle tekrar evlenmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments