Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sabun görmek

Rüyada siyah sabun görmek

Rüyada siyah sabun görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kısmetli bir işe atılmaya, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada siyah sabun gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada siyah sabun görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada traş sabunu görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalettir.

Rüyada sabun kaynatmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada sabun fırlatmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kötü düşmana, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden sabun aldığını görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulur.

Rüyada renkli sabunlar görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments