Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişi görmek

Rüyada aynı kişi görmek

Rüyada aynı kişi görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, atılıma geçeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, asla harama bulaşmayacağına, mevki edineceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı kişi gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada aynı kişiyle evlenmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiden iki tane görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Rüyada üst üste aynı kişiyi görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada sık sık aynı kişiyi görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Rüyada hep aynı kişileri görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı sınıfta olmak ruh sağlığının bozulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments