Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah oğlak görmek

Rüyada siyah oğlak görmek

Rüyada siyah oğlak görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, umutların biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah oğlak gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah oğlak görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kötü halin son bulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada oğlak sürüsü görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada oğlak kesildiğini görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlak ve kuzu görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada oğlak satın almak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlak kovalamak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalettir.

Rüyada oğlak emzirmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlak doğduğunu görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments