Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuru çay görmek

Rüyada siyah kuru çay görmek

Rüyada siyah kuru çay görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada siyah kuru çay gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah kuru çay görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru siyah çay görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Rüyada kuru çay vermek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kuru çay vermek evleneceğinize, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru çay görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulur.

Rüyada kuru çay dağıtmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru çay toplamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Rüyada kuru çay satın almak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments