Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı cinsle öpüşmek

Rüyada aynı cinsle öpüşmek

Rüyada aynı cinsle öpüşmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ticaret ehli kişi olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada aynı cinsle öpüşmek gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada aynı cinsle öpüştüğünü görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüştüğünü görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Rüyada aynı cinsten biriyle evlenmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada aynı cinsten birini öpmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada aynı cinsle evlenmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada aynı cinse aşık olmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı cinsle öpüşmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments