Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah koç görmek

Rüyada siyah koç görmek

Rüyada siyah koç görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, harama göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Rüyada siyah koç gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada siyah koç görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah koç kesmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi koç görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Rüyada birinin koç kestiğini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz koç görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada iki tane koç görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç tarafından kovalanmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok büyük borçlar alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments