Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl kurdu görmek

Rüyada kıl kurdu görmek

Rüyada kıl kurdu görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gururlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya inanılır.

Rüyada kıl kurdu gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada beyaz kıl kurdu görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıl kurt görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, işinin başından ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kıl kurt görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıl kurdu dökmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada kakada kıl kurdu görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kıl kurdu görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, malının ve kazancının tam olacağına, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kıl kurdu görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments