Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah karıncalar görmek

Rüyada siyah karıncalar görmek

Rüyada siyah karıncalar görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, geleceğin güzel olacağına, eğleneceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah karıncalar gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada siyah karınca öldürmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah karınca görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Rüyada siyah karıncalar görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah karınca görmek umutsuzluk yaşanacağına, daima afiyette olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük karınca görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada küçük siyah karınca görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah karınca görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulur.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments