Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah is görmek

Rüyada siyah is görmek

Rüyada siyah is görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah is gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada siyah is görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada para isteyen birini görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbuluda kaybolmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca isi görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada hamur isleri yemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Rüyada boğulmak istenmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ishak paşa sarayını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments