Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inekler görmek

Rüyada siyah inekler görmek

Rüyada siyah inekler görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah inekler gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada siyah beyaz inek görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Rüyada ölü siyah inek görmek güzel bir haber almaya, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada iri siyah inek görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah inek sürüsü görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, dileklerin kabul olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah inek kesmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Rüyada siyah büyük inek görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük siyah inek görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işarettir.

Rüyada siyah inekler görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments