Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inek kovalamak

Rüyada siyah inek kovalamak

Rüyada siyah inek kovalamak hainlik yapacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, huzur içinde yatacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eşit davranılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah inek kovalamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Rüyada siyah inek kovalamak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada inek sürüsünü kovalamak işsizseniz işe gireceğinize, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.

Rüyada ineklerin kovaladığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek kovalamak elinin bolluk göreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada inekgin kovaladıgını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada ineği kovalamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Rüyada inek kovaladığını görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments