Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inek görmek

Rüyada siyah inek görmek

Rüyada siyah inek görmek ruhen güzelleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına tabir olunur.

Rüyada siyah inek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Rüyada siyah renkli inek görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, başarılarını arttıracağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah inek sağmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkte inek görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah inek kesmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada siyah inekten kaçmak mesleğinde atılım yapacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah inek görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada siyah inek sürüsü görmek alacaklarını tahsil edeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments