Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte inek görmek

Rüyada siyah renkte inek görmek

Rüyada siyah renkte inek görmek kötü günler yaşayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Rüyada siyah renkte inek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada siyah renkli inek görmek bir fitne çıkarmaya, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah renkte inek görmek girilen yolda zarar edileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli inek görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada renkli inek görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkli inek görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah inek sürüsü görmek hem moral hem de çareler bulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük inek görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah inek görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments