Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah havuç görmek

Rüyada siyah havuç görmek

Rüyada siyah havuç görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işinin başından ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah havuç gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada siyah havuç görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada havuç soymak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden havuç almak düşüncelerini net olarak açamayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada çok havuç görmek maddi anlamda feraha ermeye, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış havuç görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuç turp görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, anne duasının açılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada havuç soyduğunu görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, karalar bağlayacağına alamet eder.

Rüyada havuç ve patates görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments