Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah davetiye görmek

Rüyada siyah davetiye görmek

Rüyada siyah davetiye görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, rahat şekilde geçineceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada siyah davetiye gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada siyah davetiye görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulur.

Rüyada davetiye dağıtmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ona göre davranacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesi görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, evlenme yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada davetiye hazırlamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yoksulluğa delalet etmektedir.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada nişan davetiyesi dağıtmak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments